Дани Боримиров също ще участва в левскарската среща "на тъмно"

Спорт
14:21 - 31 Март 2023
1488
Дани Боримиров също ще участва в левскарската среща "на тъмно"

Националният клуб на привържениците на Левски обяви, че срещата с отговорните фактори в управлението на клуба в събота (1 април) ще бъде закрита за медии и няма да се заснема и излъчва.

От НКП разкриха, че председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, по подобие на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, също е приел поканата и ще присъства на събитието.

Ето какво написаха от НКП:

"Здравейте, Левскари!

Както знаете, срещата с отговорните фактори в управлението на ПФК Левски в събота, ще се състои от 12:00 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в Сектор А!

Тя ще бъде закрита за медии, няма да се заснема и няма да се излъчва. Поканени са всички организирани и неорганизирани левскари, както и ръководството на ПФК Левски.

До момента имаме потвърждение от Старши треньора – Станимир Стоилов, Изпълнителния директор – Ивайло Ивков, както и от председателя на Управителния съвет – Даниел Боримиров.

Поканата ни към мажоритарния акционер – Наско Сираков и собственика на компанията управляваща Клуба – Мило Борисов, е отворена. Надяваме се все пак да уважат събитието, на което ще присъстват и немалко настоящи акционери, от които се очаква да станат част от кампанията „Акции23“.

Само Левски!".