Дани и Алекс Петканови се разделят заради пари

Нещо за четене
12:06 - 28 Декември 2020
5312
Дани и Алекс Петканови се разделят заради пари

Даниел Петканов и съпругата му Александра сензационно признаха, че са пред раздяла. Двойката качи видео в Ютюб, където признаха, че от няколко месеца са във влошени отношения. Причината за кавгите са пари. Моделката печели повече от Лидия репортер и от това идват дразгите им, научи Lupa.bg.

"Напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца. Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория", пише младото семейство под видеото. Клипът ще бъде част от цяла поредицата "Карти долу", която двамата ще правят за взаимоотношенията си. 

"Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже", пояснява Даниел.

Във видеото Алекс и Дани разкриват, че наистина са били скарани. Александра признава, че дори помислила, че това е краят на връзката им. Тя го обвинява, че не е амбициозен и не изкарва достатъчно пари, той - че тя е егоистка. Ходили на психотерапевт, но Дани спрял да посещава консултациите, защото не виждал смисъл в тях. Най-голямата ябълка на раздора се оказал апартамент в София, който Александра решила да си купи сама, след като две години семейството събирало пари, но сега според съпруга й не бил подходящ момент за такава инвестиция.

"Аз нямам нищо на свое име. Ако ти утре си намериш по-млада жена или ми кажеш, че не искаш вече да живееш с мен, аз искам да имам къде да отида. Аз дори не съм от София", аргументира се Александра и обяснява, че имотът ще й даде сигурност, пък и тя имала възможност сама да си позволи покупката на жилището дори след разделянето на сметките с Дани.

Моделката вече си харесала апартамент и изтеглила кредит, за да го купи.

"Ти разделяш семейството!", повтаря многократно Даниел, твърдейки, че по този начин съпругата му го принуждава да се чувства на гости и не смята, че е редно тя да предприема такива инвестиции, след като дълго време двамата обсъждали идеята за общо жилище, но в по-подходящ момент и без кредит от банка.

В началото на видеото Александра уточнява, че работи страшно много и не отказва ангажименти, защото знае, че "срокът на годност" на красивите жени е кратък и затова използва всяка възможност да работи и да изкарва пари. Дани пък намира за безсмислено да се поемат много ангажименти и намира за излишно да работиш много за малко пари, като я съветва да си вдигне цената и да обръща повече внимание на семейството си.

В коментарите под видеото голяма част от аудиторията подкрепя тезата на Дани и обвиняват Александра, че е меркантилна.