Дани от "Един за друг": Лекари убиха кучето ми!

Мускулестият мачо загуби породистия си домашен любимец

Изповеди
12:25 - 03 Ноември 2022
8070
Дани от "Един за друг": Лекари убиха кучето ми!

Дани от "Един за друг" загуби породистото си куче след посещение в столична ветеринарна клиника. Мускулестият мачо обвини лекарите за смъртта на младото животно, видя Lupa.bg.

"Няма да те забравим слънчице прекрасно! 
Днес е денят в който за пореден път някой от нас страда от невниманието и безхаберието на “хората които се борят за нашия живот” ! (не всички)
Днес моeto куче което е едва на 1г. и 1 месец беше погребано от безразличието на ветеринар! Сигурен съм че четете това и ви гарантирам че ще си търся правата и няма да допусна още хора да станат жертва !!!!" - напис риалити героят в инстаграм и сподели какво точно се е случило в клиниката.

"Днес кучето ни беше заведено,да й се направи ЯМР,защото й подсвиркваше нослето при поемане на въздух.Преди 4 седмици я заведохме и й сложиха пълна упойка,за да се направи риноскопия,огледаха "до където се вижда” и се събуди всичко беше наред.Изписаха медикаменти за 7 дни,не й минаваше и записахме час за ЯМР. Отидохме в 9ч. ,когато казаха,по едно време я извикаха,сложиха й пълна упойка ,докторът извършил анестезията се казва ПАВЕЛ ТОШКОВ. Казаха,че упойката хващала между 3-7 минути,нашето кученце заспа за 0.5 секунди и седя 10 минути в ръцете на майка ми,която я галеше,без да знае,че е последно сбогом, ,,случиха се усложнения” ,на кучето сърцето спря и беше на командно дишане 40 минути със сърдечен масаж.Доктор Павел Тошков се държа крайно нахално и каза: ,,Искате да кажете,че съм я уморил аз,аз какво да направя да се прибера при 2те си деца и да им кажа,че съм ви уморил кучето ви?” УМИШЛЕНО НЕ НИ ДАДОХА УПОЙКАТА И ДОЗАТА,С КОЯТО Е УПОЕНО КУЧЕТО,ЗАЩОТО ТЕ НИ ПРЕДОЗИРАХА КУЧЕТО И ТО УМРЯ,А ДОКТОРА МЯТАШЕ СЛУШАЛКИ ПО КАБИНЕТА И КАЗВАШЕ НЕ СЪМ ВИНОВЕН..УБИХТЕ НИ ЗДРАВО КУЧЕНЦЕ НА 1 ГОДИНКА И 1 МЕСЕЦ…..ТИЧАЙ НА ВОЛЯ АНДЖИ,ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!" - написа сестрата на Даниел - Кристина Дикова.