Даниел Цочев пее песните на Емил Димитров на Sofia Summer Fest

Музикалният спектакъл "На нея с обич!" се завръща на сцена на 6 август

Култура
13:50 - 28 Юли 2021
3050
Даниел Цочев пее песните на Емил Димитров на Sofia Summer Fest

Музикалният спектакъл "На нея с обич! Емил Димитров" се завръща на сцена на 6 август, съобщиха организаторите. Спектакълът ще бъде поставен на сцената на Sofia Summer Fest (зад музей "Земята и хората").

Организаторите уточняват, че това е първо представление за независимата сценична продукция след дълга пауза, наложена от CОVID пандемията, и премиера на софийска сцена за актрисата Мартина Апостолова, която за първи път пред софийска публика ще си партнира с Даниел Цочев. Историята на артиста, готов да жертва всичко заради публиката, е разказана с неговите песни.

В ролята на поп иконата Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев, който изпълнява на живо включените в спектакъла 16 песни. Сред тях са: "Моя страна, моя България", "Ако си дал", "Писмо до мама", "Само тази нощ", "Джулия".

Автор на историята и продуцент на спектакъла е Нели Бенова. Оркестрациите на песните за музикалния спектакъл са създадени под ръководството на доц. Христо Павлов и изпълнени от Оркестър Симфониета София. Режисьор на спектакъла е актрисата Снежина Петрова. Сценографията и костюмите са на Свила Величкова.