Даниел Петканов разгроми Ники Илиев

Двамата премериха сили в третото издание на „Звезден дуел“

През ключалката
12:39 - 14 Октомври 2019
5177
Даниел Петканов разгроми Ники Илиев

Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си дуел на Арената на „Фермата“ след зрелищен сблъсък с водещия на „България търси талант“ Даниел Петканов. Двамата премериха сили в третото издание на „Звезден дуел“, като тестваха играта „Събаряне на трупи“.

В екстремните изпитания, включващи комбинация от разплитане на въже, сеч с брадва и обстрел по двуметрови талпи с въртяща се пясъчна торба, Дани Петканов постигна четири минути преднина пред Ники Илиев и спечели дуела. Водещият на шоуто за таланти даде всичко от себе си на Арената и едва не припадна преди финалната фаза на битката, която включваше логическа подредба на думи от бита на фермерите.

В същинския седмичен сблъсък на Арената Ивайло Шопски от отбора на чорбаджиите удържа категорична победа с 10 на 0 над съперника си Александър Тодоров от отбора на сиромасите. Победата на авторитарния патриот бе посрещната с безпрецедентна реакция от отбора му и вместо да го поздравят, чорбаджиите му обърнаха гръб с безразличие. Участниците от отбора на богатите не бяха особено въодушевени от представянето на Шопски по време на петте игри, а софтуерният милионер Митко Караиванов дори отказа да седи в неговата агитка и директно заяви, че иска Ивайло да си ходи.