ДЪНО: Копейкин насъсква за военен преврат

Костя нарече редовния кабинет "сборище на еничари", готви живи вериги пред поделенията с танкове

Политика
15:50 - 10 Юни 2023
14088
ДЪНО: Копейкин насъсква за военен преврат

Кремълският наместник у нас Костадин Костадинов обяви, че ще призове всички български военнослужещи да не изпълняват заповедите на редовния кабинет, в случай, че той реши да дари оръжие на Украйна. "В момента, в който предателите като Тодор Тагарев и еничаря Николай Денков решат да пратят тежко въоръжение, ние не просто няма да допуснем то да излезе не от границата на държавата, а на поделенията.

И призоваваме българските военни да не изпълняват заповедите им", кресна Копейкин от задръстения от псевдонационалистическата му "Възраждане" Орлов мост.

Символът на свободата и демокрацията бе окупиран от белите знамена на партията му в протест уж срещу американската пропаганда и за "мир" и "невъвличането на България във войната". 

Според Костадинов янките провели преврат у нас, а следващата стъпка била да предизвикат гражданска война у нас. 

И се закани сериозно да прави живи вериги пред портите на военните формирования в страната, в които се съхраняват ракетните комплекси С-300, танкове и БТР-и. 

А успя да прокара и твърдение, че новият отбранителен министър Тагарев бил украинско-американски агент, като бил служил в киевското МО.