Дъно: Младежи от ГЕРБ се подиграват с народа (ВИДЕО)

Политика
16:41 - 01 Април 2021
7130
Дъно: Младежи от ГЕРБ се подиграват с народа (ВИДЕО)

Скандален клип как младежи от ГЕРБ се подиграват с мнения на граждани, изразени в социалните мрежи под партийни публикации, взриви публиката преди парламентарния вот. Кадрите бяха пуснати от общинския съветник и бивш кандидат за кмет на София Борис Бонев. 

Във видеото комсомолците на Бойко Борисов си правят шеги с изразени от случайни граждани мнения, като не пропускат да споменат имената им. На коментар, че мястото на герберите било в затвора, един от младежите се майтапи, че живеел в Банишора и бил сигурен, че действително там също работят партийци, така че нямало нужда да излежава присъда. На друг, че мястото им е в канавките, пък отговорът е:

"Толкова пътища са направени, вижте, че ще има и достатъчно канавки. Т'ва е толкова позитивно". 

Потребител на мрежата на име Атанас Атанасов пък отвежда свежите попълнения в ГЕРБ да разсъждават за личността на лидера на ДСБ ген. Атанасов, за когото твърдят, че през 2009 г. искал коалиция с тях, а през 2016-а се държал като "полусъединител, полуоставка". Друг пък ги пита задочно как спят нощем, а отговорът на младежите е непоколебим: "Трудно спим в ГЕРБ, защото имаме много работа". 

Коментарът на Бонев за грозната сценка е: 

"Това са бъдещите министри, депутати и кметове на ГЕРБ, ако ги допуснем отново до управлението.
Вижте младата "интелигенция" на ГЕРБ в цялата им нагла и глуповата прелест. Препоръчвам да изгледате докрай тази 6 минутна постоянна обида за интелекта от арогантност, отчайващо глупави шеги, самозабрава и неадекватно поведение.

Това ли са държавниците на България, които искаме? Тази интелектуална утайка ли е елитът на нацията ни, който трябва да ни води в бъдещето?

НЕ! Гласувайте в неделя, за да не допуснем тази агония да продължи до безкрай".