Дано внучката-убийца на Виолета Донева, която я намушка 54 пъти с нож, не накълца и другата си баба

Ивет Стайкова е настанена в един апартамент с възрастната жена, според съда опасност да се случи нещо лошо няма

Новини
15:24 - 06 Септември 2024
5759
Дано внучката-убийца на Виолета Донева, която я намушка 54 пъти с нож, не накълца и другата си баба

Ивет Стайкова, обвинена за бруталното убийство на актрисата и нейна баба Виолета Донева през октомври 2022 г., изглежда щастлива и сякаш е забравила за стореното. Това става ясно от няколко снимки в социалните мрежи, които публикува внучката на убитата актриса, докато е под домашен арест в дома на другата си баба, която се надяваме да има по-добра съдба.

Ивет Стайкова изглежда доста по-добре сега, отколкото преди 2 години, когато хладнокръвно ликвидира баба си

Ивет, която преди близо 2 години ликвидира хладнокръвно баба си Виолега Донова с 54 удара с нож, в момента изглежда видимо по-добре, а причината е ясна - наркотиците са зад гърба й. Не че има избор, защото съдът нареди полицаи да й вземат проби от урината всяка седмица, за да са сигурни, че Ивет не употребява дрога. Дано това е достатъчно, за да се гарантира живота и здравето на другото баба на Ивет. И все пак, в кооперацията, в която младото момиче е настанено, са доста притеснени.

Убийцата Ивет се грижи добре за външния си вид

В същото време младото момиче явно вече мисли, че всичко е зад гърба му. Под един от фотосите има надпис, който гласи: "Не дължа нищо". Това изказване на фона на ужасяващото престъпление, в което Ивет е обвинена, звучи най-малкото неуважително към паметта на баба й Виолета Донева, отбелязва столичен вестник.

Други от фотосите са придружени от музика и изглежда внучката на актрисата си изкарва добре, а съвестта й е спокойна.

Лицето е нашарено с временни татуировки

Вечерта на 19 октомври 2022 г. Ивет и Виолета Донева са сами в жилището на възрастната актриса. Според обвинението Ивет взема кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанася общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на баба си, 6 от които засягат жизненоважни органи.

Голямата актриса Виолета Донева бе убита от любимата си внучка наркоманка. Сега Ивет е настанена при другата баба

Три дни по-късно 79-годишната актриса е открита мъртва в дома си в столичния квартал "Изток". Сигналът до тел. 112 е подаден от нейни съседи, които забелязват, че от няколко дни Виолета не е излизала от вкъщи. Полицаите разбиват вратата и попадат на безжизненото тяло на актрисата.

По трупа на Донева криминалистите веднага забелязват видимите следи от насилие. Не след дълго Ивет Стайкова бе арестувана, а сега делото в Софийския градски съд продължава.

Ивет Стайкова при задържането си през 2022 г., след като уби баба си хладнокръвно. Младото момиче видимо изглеждаше неадекватно заради дългогодишната злоупотреба с наркотици. Тя разкри в съда, че се дрогира от 14-годишна