Дара Екимова стана певица на годината

Лили Иванова пък бе специален гост и блестя на сцената с изпълнения на двете си песни „Живея тук и сега” и „Детелини”

Нещо за четене
12:15 - 28 Май 2024
13815
Дара Екимова стана певица на годината

Дара Екимова, която наскоро направи общ проект заедно с певицата Михаела Филева, стана изпълнител на годината. Екимова взе наградата и за най-добра песен – за втори път отличието е за парчето й „Дишам”.

Припомняме, че две от най-актуалните дами в съвременната българска музика – Михаела Филева и Дара Екимова, предизвикаха феновете си с парчето „Всичко е било за добро“. Песента написаха по време на творчески лагер за създаването на последния албум на Филева, наречен „96“.

И двете дами бяха номинирани за наградите на „БГ радио“ в категорията изпълнител. A също и Мария Илиева, Тони Димитрова и DARA.

Лили Иванова пък бе специален гост и блестя на сцената с изпълнения на двете си песни „Живея тук и сега” и „Детелини”.

Знаменитата певица искрено се забавлява заедно с публиката. Певецът Миро спечели статуетката за най-добър изпълнител в жестоката конкуренция на Веселин Маринов, Владимир Ампов-Графа, Любо Киров и Руши.

Момчетата от "Молец" за приятелките си: Взеха ни още когато бяхме бедни и дрипави (ВИДЕО)
Специални изпълнения на музикалната церемония представиха Любо Киров и Михаела Маринова, Кирил Маричков и Фондацията, Дони и Софи Маринова, DARA и Venci Venc', Дара Екимова, Михаела Филева, Мария Илиева, Миро, Руши, Стефан Вълдобрев, Графа и Молец.