Дара, къде са ти циците? Певицата остана кожа и кости с "Оземпик"

Фаворитката на тийнейджърите е смъкнала поне 15-20 килца, изпразни сутиена

Шоу
17:11 - 15 Август 2024
5040
Дара, къде са ти циците? Певицата остана кожа и кости с "Оземпик"

Доскоро Дара освен фаворитка на подрастващите, беше и пищно и сочно парче, но към днешна дата се е стопила наполовина. Младата певица е посегнала към лекарството за диабетици Оземпик - практика, която въведоха у нас представителките на поп фолк жанра, които вече от години поддържат форма с опасния цяр, шушукат започнати.

Последните снимки на Дарина Йотова в нета изкараха акъла на хиляди. Ясно личи, че мацката е смъкнала поне 15-20 килца, ама не й отива особено и е заприличала на някаква анимационна версия на Никол Станкулова.

Кожа и кости

Вярно е, че тя свали килограми покрай Денсинг старс, но оттогава мина много време, а чаровницата продължава да отслабва. "Даре, спри се! Какъв огън и пожар беше като беше по-замазанка, малеее... А сега какво - като чироз си станала, че и от тая работа ще ти спихнат и готините цици", пишат в нета.

Жалко за хубавия бюст

И до голяма степен са съвсем прави, защото бюстът на Дара е естествен, а не силиконов и знаем, че когато жените отслабват, едни от първите видими резултати не е намалелият ханш, а "изчезващите" балкони.

Дали годеникът й Ервин Иванов я харесва така не знаем, но се надяваме да я накара да спре с оземпика.