Дарил Диксън търси ваксина срещу зомби-вирус

Шоу
15:05 - 03 Декември 2022
3978
Дарил Диксън търси ваксина срещу зомби-вирус

AMC излъчи последния епизод от сезон 11 на „Живите мъртви“, озаглавен „Почивай в мир“. Този епизод не само е финал на дългогодишното шоу за зомби апокалипсис, но също така обясни някои от нюансите на сюжета на бъдещия спин-оф за Дарил Диксън (Норман Рийдъс).

По-рано AMC обяви, че бъдещото шоу ще се развива във Франция. Този факт предизвика недоумение сред феновете на франчайза, защото е напълно неразбираемо как и с каква цел Дарил може да прекоси Атлантика.

В края на епизода най-накрая се възцарява мир в общността. Маги (Лорън Кохан) отново е лидер на Хилтоп и решава, че нарастващата общност трябва да научи повече за световната ситуация. Тя изпраща Дарил на важна мисия да изследва далечни земи.

Маги най-вероятно иска да разбере причината, поради която зомбитата  еволюират. В друг спин-оф на франчайза „Живите мъртви: Светът отвъд“, по-рано беше потвърдено, че епидемия от зомби вирус е започнала именно във Франция.

Зрителите видяха, че един от научните екипи, отговорни за създаването на вируса, е бил в Охайо по време на първата епидемия. Това означава, че някои от тях може да са все още живи.

И ако Дарил получи информация от оцелелите създатели на вируса, може да отиде във Франция и да научи как е започнала епидемията, защо зомбитата еволюират и може ли да се създаде ваксина. Спин-офът ще се появи по екраните през 2023 г.