Дарина на седмото небе, стана истинска баба

Мадам "Мултигруп" има две внучета от доведената си щерка, сега роди и Паола

Новини
10:55 - 26 Април 2023
4763
Дарина на седмото небе, стана истинска баба

Актрисата Дарина Павлова отново е щастлива баба. Досега тя имаше две внучета от доведената си щерка Венцислава, която е дъщеря на Илия Павлов от първия му брак, а сега и тяхната дъщеря Паола стана майка.

Вдовицата на шефа на "Мултигруп “ използва  рождения ден на наследницата си, за да се похвали с първата фотография на внучето.

Наследницата на милиони се снима със сина си Илия-Калоян, Паола и нейното кърмаче.

"Връщам се обратно към всички наши фамилни моменти с такава обвързаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, ти се превръщаш в майка. Никога не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка. Това е твоят специален ден. Честит рожден ден, моя най-скъпа щерка! Обичам те! “, написа Павлова под фотосите.

Близката приятелка на Павлова Марта Вачкова първа честити голямата радост на семейство Павлови.

"Обич и наслада и за двете ви “, написа звездата от обичания сериал “Откраднат живот".

За бременността на Паола се разбра в края на предишното лято, а за Коледа новината дойде от фамилна празнична фотография.

Бременността на Паола е още по-голямо събитие,  защото от тийнейджърка тя страда от заболяването ендометриоза и множеството лекари, с които се е съветвала, са смятали, че едва ли младата жена ще може да стане майка.