Дарина Павлова събра Марта Вачкова с Владо Пенев

Личности
07:54 - 05 Януари 2021
10511
Дарина Павлова събра Марта Вачкова с Владо Пенев

Марта Вачкова и Владо Пенев се събраха и отново заживяха заедно, но все още без брак. Малко преди Нова година двете звезди на телевизията и театъра са заживели заедно, твърдят пред „Телеграф“ техни колеги. Но принципът бил на разменните начала.

Няколко дни са в дома на Марта на столичния булевард „Пенчо Славейков“, след това се местят в дома на Владо на улица „Иван Вазов“.

Инициатива за събирането им проявила Дарина Павлова, която е най-добрата приятелка на Вачкова още от студентските години. Госпожа Мулти открито агитирала актьорите да се вземат и да заживеят заедно.

Дали ще се стигне до сватба, все още не е ясно. Миналата година Владо и Марта на няколко пъти бяха гости на Дарина в различни кътчета на света. Последно през декември й гостуваха в Дубай, където Павлова им организира различни забавления за сплотяване на връзката, сред тях и разходка в сърцето на пустинята и лов със соколи.

Новогодишните празници Марта и Владо също изкараха като двойка. Първо отидоха на гости на Катето Евро в Кокаляне. Там си организираха и колективно изпълнение с още колеги на песента на Дони „Страхотен ден“.

След това Вачкова и Пенев се отправиха към Щъркелово гнездо, където си направиха прекрасни фотоси сред природата и заздравиха връзката си. А после заедно с Евтим Милов, жена му Христина Апостолова и други колеги от „Откраднат живот“ отидоха в Царска Бистрица.

Там хапнаха прясно уловена риба и обсъдиха как ще продължат снимките на 11-ия сезон на сериала, които започнаха миналия месец. Вече мнозина фенове наддават дали и в сериала героите на Вачкова и Пенев ще се съберат, както са актьорите двойка в живота.