Дърт козел, млада върба...: Мейуедър излиза с 22-годишна стрийптизьорка

Легендарният боксьор иска бебе от новото си гадже

Новини
15:15 - 15 Януари 2021
4501
Дърт козел, млада върба...: Мейуедър излиза с 22-годишна стрийптизьорка

Флойд Мейуедър отново вярва в любовта, след като излиза със стриптизьорка от Лас Вегас и иска дете от нея, пише „Сън“. Боксьорът се е сближил с едно от момичетата, които работят за него. Става въпрос за Анна Монро, стриптизьорка с британско-американска националност, с която се среща от няколко месеца.

На Нова година Мейуедър официално обяви връзката си с нея, след като я представи на семейството и приятелите си.

Приятел на семейството на Мейуедър разкрива пред таблоида как са започнали отношенията между боксьора и стриптизьорката.

„Анна е родена в САЩ, но родителите ѝ се преместват в Англия по служебни причини, когато тя е много малка. След това тя се завръща в САЩ, когато е на 22 години. Анна присъства на интервю в клуба на Флойд и беше отхвърлена, но когато напускаше помещението, двамата се разминаха. На следващия ден той ѝ се обади, за да ѝ каже, че трябва да се върне. Мейуедър я чакаше за вечеря на свещи.“

Така започва връзката между двамата. Мейуедър и Анна често споделят снимки заедно, докато пътуват по света. Флойд я взима навсякъде със себе си – Париж, Абу Даби, Исландия, Гърция, Амстердам и т.н.

Анна Монро вече е представила официално Флойд Мейуедър на своето семейство.

Световният шампион в пет различни категории (супер перо, лека, супер лека, полусредна и супер полусредна категория), не просто иска да има връзка с Монро, а той се стреми да има нещо повече. Флойд Мейуедър иска да направи още една крачка напред и да стане отново баща.

„Сега Флойд иска още едно дете. Той просто иска Анна да бъде майката. Те вече са говорили за бебе.“

Според информатора на „Сън“, семейството на Анна Монро одобрява връзката ѝ с Флойд Мейуедър, но все още се притесняват заради историята, която той носи със себе си. Бившата му съпруга Джози Харис го обвини, че я е ударил.