Дъщеря на Бен Афлек Серафина Роуз си „смени пола“ и се нарече Фин

Нещо за четене
12:30 - 10 Април 2024
4516
Дъщеря на Бен Афлек Серафина Роуз си „смени пола“ и се нарече Фин

15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която до този момент се казваше Серафина Роуз, се появи за първи път като момче и се представи като Фин на панихидата за бащата на Дженифър миналия уикенд.

В черен мъжки костюм и обръсната глава, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих на паството в Обединената методистка църква "Христос" в Чарлстън, Западна Вирджиния, в събота.

Фин беше сниман с новата си късо подстригана коса още през февруари тази година, но на погребението детето за първи път се представи публично с новото си име.

Бащата на Дженифър Гарнър - Уилям Джак Гарнър, почина седмица по-рано на 85-годишна възраст, а възпоменателната служба се излъчваше на живо във Фейсбук.

Следвайки другите внуци на Уилям, Фин се представи на църковната трибуна с думите: „Здравейте, казвам се Фин Афлек“, а след това прочете глава 16, стих 8 от книгата Притчи: „По-добре малко с правда, отколкото голям доход с несправедливост.“

Фин Афлек е средното дете на Гарнър и Афлек, като има по-голяма сестра Вайълет Ан, на 18 години, и по-малък брат Самюъл, на 15 години. Дженифър Гарнър и Бен Афлек се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения.

През 2022 г. Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Емме Марибел Мунис използва полово неутрални местоимения и е доста близка с Фин. На 12 февруари двамата бяха снимани заедно с Афлек на улица в Лос Анджелис, като Фин привличаше вниманието с ярко розова коса.

Първите намеци за новото им име се появиха няколко дни по-рано, когато Фин беше заснет да прегръща майка си Дженифър за довиждане на спирката на училищния им автобус в Брентууд, Лос Анджелис. На снимката се вижда името 'Фин', което е бродирано на раницата. Тийнейджърът от години има момчешка прическа и редовно се снима с по-мъжки дрехи.