Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова

ГЕРБ и БСП наследниците ще работят заедно в Ню Йорк

Политика
18:00 - 30 Юли 2019
47782
Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова

Щерката на низвергнатия вечен втори в ГЕРБ Цветан Цветанов Гергана е решила да напусне благата си длъжност като младши анализатор към Световната банка във Вашингтон. Вечно усмихнатата мома от година и половина работи със завиден успех в институцията на Кристалина Георгиева, но е решила да се откаже от кариерата си там, за да отиде при… сина на Корнелия Нинова.

Разбира се, не става въпрос за романтичен трансфер, а за професионален. Гергана е получила няколко оферти от частния сектор с възнаграждение, многократно надвишаващо сегашната й заплата в СБ. За своята длъжност мис Цветанова получава около $4500 на месец, докато големите финансови компании й предлагат суми между $15 и $30 000.

Дипломирането на Рафаел

Lupa.bg научи от близки до семейството източници, че младата дама се е ориентирала към офертата на пазарния лидер „Голдман Сакс”. По ирония на съдбата от три години в компанията се труди единственият наследник на най-върлата политическа противничка на татко й – Корнелия Нинова. Рафаел минава за един от най-талантливите млади специалисти в централата в Ню Йорк. Дали отношенията между родителите им ще хвърлят своята сянка върху младите, предстои да установим.

Гергана Цветанова е възпитаничка на университета Бат в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. Баща ѝ отрича да ѝ е съдействал по какъвто и да било начин за поста в Световната банка, който Гергана си заслужила с уменията и упоритостта си.

Гергана завърши университета в Бат