Даскалица си докарва допълнително със садо-мазо

Дамата има нужда от доходи заради орязани часове покрай пандемията

Свят
19:15 - 01 Декември 2020
6692
Даскалица си докарва допълнително със садо-мазо

Преподавателка в американски колеж е била принудена да хване камшика и освен с преподаване да си изкарва прехраната със садо-мазо игрички, пише The Daily Beast.
 
Жената, която в "тъмната страна" но живота си се подвизава под псевдонима Mistress Snow, е хоноруван преподавател в колеж и за разлика от щатните им се плаща "на парче", което често значи заплата по-малка от тази на продавач в Starbucks. Шефовете на дамата неочаквано намалили натовареността й миналата година, като по този брутален начин я оставили без пари за жилище и кредити. "Трябваше да преглътна гордостта си и с неохота да забърша праха по корсета си", разказва жената.
 
Като аспирантка Сноу вече била си докарвала постоянен допълнителен доход с полови забави с доминиране, така че тя лесно си намерила работа. Сега се е специализирала в телесно наказание - шибане с камшик, и получава 90 долара на час за това.
 
След избухването на пандемията жената прехвърля комуникация с клиенти онлайн и нейната преподавателска работа също се провежда дистанционно. "Печеля повече пари на час, представяйки се за професор по BDSM, отколкото когато съм професор в реалния живот", признава тя.
 
През март лондонска примадона на садо-мазо бранша, работеща под псевдонима Зоуи Ноар, сподели за пресата как кара мъжете да почистват апартамента й и взима стотици лири за това. Парите, които носи това занимание, са й достатъчни, за да не си отказва в нищо.