Даяна Ханджиева аут от „Фермата“

Нещо за четене
22:06 - 05 Декември 2020
6745
Даяна Ханджиева аут от „Фермата“

На финалната права преди края на риалитито „Фермата“ на 12 декември, след жестока женска битка, Даяна Ханджиева си тръгна от шоуто, изхвърлена от опонентката си Надя, видя Lupa.bg.

Актриса беше пратена на Арената не от кого да е, от лудо влюбения и изтормозен фокусник Данчо. Именно той я прати като първи дуелист в сблъсъка, а опонентката й Надя съответно получи друго сериозно предимство - да подреди точките за отделните игри, което се оказа решаващо. Надя разби Даяна при коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето талпи.

„Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи!“, коментира по адрес на Данчо след загубата си Ханджиева, която се бори здраво, показа знания и издръжливост, но победата й се изплъзна на косъм.

Въпреки загубата, Даяна прости предателството на Данчо. Преди да си тръгне завинаги от шоуто, тя се метна в прегръдките на сгодения, но луд по нея фокусник и му прошепна в ухото: „Ние спечелихме най-много от фермата!“

През следващата седмица „Фермата“ влиза в решителната си фаза. След понеделник, всеки ден, по един от участниците ще отпада след битка. В петък най-накрая ще станат ясни четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда следващата събота.