Даяна Ханджиева откровено: Чувствах Лорина Камбурова като конкуренция

Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат и дори успяха за малко, разказва актрисата

През ключалката
23:12 - 19 Юни 2021
10027
Даяна Ханджиева откровено: Чувствах Лорина Камбурова като конкуренция

Даяна Ханджиева от „Скъпи наследници“ коментира откровено отношенията си със своята колежка от сериала Лорина Камбурова, която почина след усложнения от коронавирус през май в Москва. Даяна споделя, че между двете е имало известно напрежение, дори съревнование от страна на Ханджиева, която не е актриса по образование.

Даяна усещала Лорина като конкуренция в професията и по някакъв начин се опитвала да я догони. „Тя не е изпитвала такива конкурентни чувства към мен. Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат и дори успяха за малко“, споделя в интервю Даяна.

Доста таблоиди се опитвали да ги забъркат в интриги, а това създало напрежение между двете, но за радост актрисите осъзнали мръсните цели и не се поддали на напрежението. „Реално не сме таили лоши чувства една към друга“, казва Даяна. Тя добавя, че не би нарекла Камбурова "приятелка" в най-истинския смисъл на думата, тъй като не са се чували всеки ден, но все пак са поддържали контакт. Даяна винаги поздравявала Лорина за успехите й и споделя, че имала нужда да я чува, да знае как е. „Не ми се е случвало с друг човек, за самата мен беше необяснимо защо се случи точно към Лорина“, доверява Даяна.

Даяна знаела, че Камбурова много често е правила пневмонии, но редовно е спортувала и се е хранела здравословно.