Даяна и Данчо отново заедно в ново риалити

Новини
15:34 - 20 Април 2021
5356
Даяна и Данчо отново заедно в ново риалити

Българският онлайн формат за приключения, битки и история „Максимъл Ривендж“ събира цял набор от онлайн звезди, който ще се борят за оцеляването си в пустошта край Павел баня. 8 мъже и 8 жени са популярните участници в риалити формата, а сред тях със сигурност има такива, които ще привлекат зрителите пред екрана, дори само заради интригата, която носят със себе си.

Йордан Белев и Даяна Ханджиева от „Фермата“, като последните двама нашумяха с любовната си авантюра и роненето на сълзи в продължение на седмици. Сред участниците трябвало да бъде и шампионката от последния сезон на „Фермата“ Хепи Ванче, но тя се контузила и няма да се включи.

Те ще мерят сили в 13 битки този месец - мъже срещу мъже и жени срещу жени, като точните изпитания ще се пазят в тайна до последно. Вероятно ще има силови игри, както и оцеляване при екстремни условия. Отборите ще бъдат съставени от хора, които са станали известни с участията си в телевизионните формати „Игри на волята“, „Фермата“ и „Сървайвър“. 

Това са Вайс, Сюзън, Джералдин и победителят от последния сезон на „Игри на волята“ Милен, от „Сървайвър“ това ще са Ваня и Евгения Джаферович, фитнес инструкторът Явор Зайн и половинката му - адреналинката от „Господари на ефира“ Виктория Кузманова. На арената на предизвикателствата ще излязат още Красимира Цочева, Краси Джунов, Станислав Борисов, Габриела Мартинова, адреналинката от „Господари на ефира“ Виктория, пише hotarena.net.

„Искам да благодаря великолепни 16 мъже и жени, на които се възхищавам - риалити герои от последните 10 години на българския ефир, имащи нещо повече от физически качества в себе си, имащи почерк, идеали и каузи. Благодаря им за това, че имат онази искра от адреналин в сърцата си, благодаря им, че се впускат в играта и ще направят прецедент, какъвто никога не е имало досега, а именно да ги видим заедно и в едно състезание, обединени от каузата за силна и спортна нация“, заяви Димитър Господинов-Гуспа, организатор на състезанието и участник в първия сезон на „Фермата“.