Даяна удари дъното във "Фермата", скача от мъж на мъж

Топ
14:09 - 01 Декември 2020
6302
Даяна удари дъното във "Фермата", скача от мъж на мъж

Актрисата Даяна Ханджиева удари дъното с реакцията си към фокусника Данчо предишната вечер. Макар Йордан да я добута почти до финала на "Фермата", манипулативната брюнетка избухна с грозни думи към него, а след това се хвърли на врата на Петър и започна да го целува. 

 "Даяна няма скрупули. Скача от мъж на мъж. Ужасно грозно поведение. Сама се предлага на мъжете. Това е прецедент за жена, която сама да тича по мъжете и да ги кани в леглото си", недоволстват зрителите на шоуто.

Бившата на Ники Илиев помоли Данчо да й запали камината, а след това хукна да се моли на пилота Петър да отиде да спи с нея пред огнището, а сутринта го събуди с милувки и кафе.

Звездата от „Скъпи наследници“ си навлече гнева на всички във "Фермата", след като обърна гръб на влюбения в нея фокусник Данчо и се метна в обятията на пилота Петър. Въпреки че изостави илюзиониста, актрисата продължи да го експлоатира. 

„Даяна е жалка, вече няма подкрепа от нас!“, отсече ядосано Мария от името на жените.

Според нея и посестримите й актрисата използва обичта и грижите на илюзиониста само за да стигне по-напред в играта.

 „От цялата ферма Данчо ми е най-противният човек“, призна по-късно красавицата пред сащисания строител Боби, въпреки че няколко седмици по-рано се кълнеше в силната си, неразрушима връзка с фокусника