ДБ настръхна срещу Лена! Сглобката виси на косъм

Топ
11:31 - 03 Септември 2024
1946
ДБ настръхна срещу Лена! Сглобката виси на косъм

ДБ вдигна мерника на Лена Бориславова точно преди да реши ще продължи ли да съществува сгрлоблката или не. Депутатът Николай Христов скочи на колежката си Лена Бориславова по повод нейно изказване, в което разкрива, че коалиционното споразумение между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" е одобрено преди поне две седмици. 

Ето какво пише Христов във Фейсбук: 

"Лена Бориславова, като (част от) "партиен орган" на "Да, България" (поне все още), може ли да не се съглася с истинността на твърдението, че е "договорено преди две седмици споразумение" и да се обидя от квалификацията на гумен печат, която явно ми се натрапва с израза: "да го минат през партийните си органи"? Позволяваш ли? (говоря на "ти", щото се познаваме)

Не ми се ще да използвам по-точнен език, за да квалифицирам това изявление, защото той вероятно би бил оценен като груб и циничен, но някак нещата вече почват да преминават някои граници на елементарната почтеност ...

Иначе, наясно съм, че на терена на политическото няма никакво значение кое е истина, а кой какво казва по чиливизора и колко лайка ще получи във ФБ за това, ама все пак ... всеки прави своя избор какъв да бъде и спи с този избор - с чиста съвест, или не ... както си е преценил, че му е добре ..."

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid0duifbkPwR2As4Tqrhf8DckkeHqzsBGHMtHbSGndYTxvmQcdXQovdRhgQ9NtcgK2tl%26id%3D100002935219483&show_text=true&width=500" width="500" height="250" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>