Де Ниро не може да си представи живота без Скорсезе

Двамата са работили заедно върху девет филма

Култура
14:52 - 17 Януари 2020
2794
Де Ниро не може да си представи живота без Скорсезе

Робърт Де Ниро сподели пред сп. „Пийпъл”, че не може да си представи живота си без Мартин Скорсезе с когото са приятели повече от 40 години, съобщава dariknews.bg.

76-годишният актьор е близък приятел със 77-годишния режисьор повече от 40 години и каза, че връзката им трае през целия му живот.

Актьорът сподели: "Смятам, че съм голям късметлия, че имам толкова дълги отношения с него. Не мога да си представя живота си без него''.

Двамата са работили заедно върху девет филма. Плод на сътрудничеството им е и „Ирландецът“, в който участват и Ал Пачино, и Джо Пеши. Филмът има десет номинации за „Оскар” и взе четири награди на гилдията на екранните актьори.

А Де Ниро казва, че работата по филма на Netflix е била „специална“ за всички участващи, тъй като Скорсезе е „много чувствителен“ към звездите, които привлича в своите проекти.


Звездата от „Шофьор на такси“ заяви, че: „Правенето на този филм беше толкова специално за всички нас, независимо какво се е случваше. Добрият прием на филма беше черешката на тортата”.

''Марти е много чувствителен към хората и актьорите. Той се вслушва в това, което му казват актьорите и го използва. Той е наясно и добре информиран за нещата и обича да чете много. Режисьорите трябва да бъдат „очукани” от живота”, а Скорсезе наистина е страхотен''.

Междувременно Робърт също има близки връзки със своята колега Ал Пачино, който наскоро каза, че двамата са си „помагали взаимно“ през целия си живот, след като за първи път са се сприятелили през 1968 годин