Дебелакът Ди Каприо върти оргии с 23-годишна (СНИМКИ)

48-годишният актьор стартира 2023 година на луксозна яхта и с разголени красавици

Новини
21:40 - 04 Януари 2023
10837
Дебелакът Ди Каприо върти оргии с 23-годишна (СНИМКИ)

Леонардо Ди Каприо продължи да се наслаждава на слънчеви забавления, като посрещна Новата година край бреговете на Сейнт Бартс с няколко красавици по бикини. 48-годишният носител на "Оскар" показа голото си тяло, докато сновеше на борда на плавателния съд с цигара в ръка.

Лео, който беше забелязан да посреща 2023 г. на яхтата заедно с приятеля си Тоби Магуайър, обиколи палубата по сини бански, преди да влезе във водата за освежаващо потапяне.

Актьорът от "Титаник" изглеждаше отпуснат и спокоен, докато разговаряше с приятелите си на борда на лодката, сред които беше и Мадисън Хедрик - годеницата на приятеля му Джо Нахмад.

Мадисън носеше сини бикини с флорален принт и засенчваше очите си с ръка, докато разговаряше с Лео.

В един момент по време на разговора им актьорът хвърли ръка във въздуха, сякаш за да пресече забележките си.

Лео продължи да се смесва с приятелите си на палубата, преди най-накрая да влезе във водата.

Актьорът внимателно се спусна по стълбището, водещо към вълните, и се хвана за парапета, докато разглеждаше водата.

В крайна сметка той се потопи във водата, за да се освежи, преди да се върне на палубата.

Наскоро Лео беше свързан с модела Виктория Ламас. Двамата бяха забелязани заедно три пъти в рамките на една седмица в края на миналия месец след съобщенията, че Джиджи Хадид не е "сериозна" в краткотрайния им романс.

Макар че според съобщенията холивудският хубавец и Хадид все още се срещаха в края на ноември, изглежда, че суперзвездата продължава напред с дъщерята на Лоренцо Ламас.

Красивата Виктория

Излизането на Лео с Виктория се случва, след като той прекрати четиригодишната си връзка с 25-годишната Камила Мороне през август.

Виктория е родена на 24 април 1999 г. - две години след излизането на емблематичния за Лео филм "Титаник" от 1997 г. - и е дъщеря на актьора Лоренцо Ламас и модела Шона Санд.