Дебора се появи за първи път след трагедията

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми!", казва 18-годишната старозагорка

Новини
22:23 - 07 Август 2023
9940
Дебора се появи за първи път след трагедията

Дебора проговори след ужасната трагедия, която я сполетя преди повече от месец. 18-годишната старозагорка, която бе нарязана с макетно ножче и остригана от Георги Георгиев, записа специално видео, което публикува във Фейсбук тази вечер.

"Здравейте, добри хора! Благодаря ви, че в този много страшен момент за мен вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите заедно с мен. Благодаря ви", каза Дебора.

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми!", пише тя в коментар към видеото, което вече е видяно от над 5000 души.

Случаят с младото момиче стана публично известен на 28 юли, когато медиите съобщиха, че тя е с 400 шева, след като Георгиев я обезобразил с макетно ножче, а след това обръснал главата ѝ и ѝ счупил носът. След като първоначално е бил освободен, но около случай се разшумя, охранителят в старозагорски клуб беше арестуван отново и му бяха повдигнати няколко обвинения.

Впоследствие десетки хиляди хора в цялата страна се вдигнаха на протести в нейна подкрепа и срещу решението на съда. 

Вижте думите на Дебора на официалната й страница във Фейсбук