Дебора за пускането на Георги от ареста: Подобни "хора" не трябва да се разхождат на свобода

По личната ми сметка имам 25 000, а не 200 000 от дарение, опроверга слуховете момичето

Крими
17:47 - 30 Юли 2024
1514
Дебора за пускането на Георги от ареста: Подобни "хора" не трябва да се разхождат на свобода

Дебора Михайлова, която бе обезобразена с макетно ножче през 2023 г., коментира решението на Пловдивския районен съд да промени мярката на касапина Георги на "домашен арест".

"По повод днешното дело и всички клевети, които се изписаха по мой адрес и по адрес на семейството ми, искам да изясним няколко неща. Достатъчно мълчах и търпях клеветите ви. Подобни "хора", ако мога да ги нарека така, не трябва да се разхождат на свобода. Вярвам, че истината ще излезе наяве. Опитвам се по един или по друг начин да преживея случилото се и донякъде успявам. Радвам се, че нося борбения характер на майка си и съм толкова силна, колкото и тя. Няма да се предам, защото знам, че съм искрена. Не се оставяйте да бъдете манипулирани", казва тя във видеото.

Дебора не се яви на днешното заседание. В продължение на два часа обаче беше разпитвана майка ѝ - един от двамата свидетели, които дадоха показания днес. Трябваше да бъдат разпитани трима от останалите свидетели, но един от тях не е бил открит на посочения адрес. А решението на съда бе промяна на мярката - от задържане под стража на домашен арест.

Тя коментира и появилите се, по думите ѝ, слухове, че има повече пари от дарения в сметката си, отколкото е декларирала. "Имах постъпили 25 000 лева общо, от тях 20 000 лева, дарени от фирма. Искам да опровергая слуховете, че по личната ми сметка има над 200 000 лева. Представила съм банково извлечение от личната ми
сметка, за да стане ясно, че такива пари нямам. Тя не е дарителска, а лична! Не съм злоупотребила с нито един от
вас, приятели!", казва още Дебора.