Дейв Мъстейн стана дядо

Вокалистът на Megadeth се похвали с внучката си

Новини
14:27 - 14 Ноември 2023
2213
Дейв Мъстейн стана дядо

Вокалът на Megadeth - Дейв Мъстейн, обяви, че вече е дядо, тъй като синът му Джъстис и съпругата му Анджела са се сдобили с момиченце.

Мъстейн се включи в социалните мрежи, за да публикува снимка, на която държи внучката си, заедно с придружаващото я съобщение: "Джорджет Монро Мъстейн и нейният "дядо", с ангел на заден план, който ги гледа през рамо".

"Чудно е, че на базата на всичко, което се случи, човекът горе дори ми позволява да продължа да правя това, което обичам.

Не искам да бъда жертва - не понасям хора, които се правят на жертви - така че няма да ви изброявам всички мои наранявания. Но е достатъчно да кажа, че в момента се чувствам чудесно и наистина не мисля, че има нещо, което не мога да направя."

"Вече няма да скоча от самолет заради пластината във врата ми. И заради... може би сте виждали нещо по този въпрос, но аз ще бъда дядо, синът ми ще става баща. Спомням си, че когато разбрах, че ще имаме Джъстис, спрях да скачам с парашут. Това е единственото нещо, което вече не правя", сподели по-рано през годината Дейв Мъстейн.