Дейвид Бекъм постоянно се шегува със синовете си

Стил
22:03 - 19 Юли 2021
4057
Дейвид Бекъм постоянно се шегува със синовете си

Синовете на Дейвид Бекъм може да не са тръгнали сериозно по неговите стъпки във футбола, но пък не му отстъпват по присъствие в социалните мрежи, стил и внимание, което получават от жените.

Най-големият, Бруклин, вече намери любовта на живота си и може да мине под олтара. Той отдавна си спечели титлата на сесксимвол, а двамата му по-малки братя също се учат от известния си татко как да бъдат център на внимание.

В края на миналата седмица Дейвид Бекъм публикува в профила си в Инстаграм две снимки, на които е с момчетата си Ромео и Круз. А акцентът е върху прическите, с които тримата са се сдобили.

"Понякога момчетата се нуждаят от напомняне кой го направи първи още през 90-те. Но по израженията им личи, че не са много доволни от това", написа шеговито футболистът и добави хаштаг, с който отново напомня, че "татко беше първи".

Дейвид отново се е върнал към русата коса, с която наистина често се подвизаваше през 90-те. Неговия пример е последвал и Ромео, а Круз действа още по-смело и се е боядисал в розово.