Делян Добрев препоръча гинко билоба на ПП-ДБ

Ако това не им помогне - спешно пенсиониране, това препоръча депутатът от ГЕРБ във Фейсбук пост

Топ
20:39 - 24 Юни 2024
3212
Делян Добрев препоръча гинко билоба на ПП-ДБ

Гинко билоба! ПП-ДБ имат спешна нужда от гинко билоба и ако това не им помогне - от още по-спешно пенсиониране! Това написа в фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

"Денков за Борисов: "След като свали нашите две правителства..."

Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години основно да ти се пътува (в чужбина - мечтата на пенсионера), както и да забравяш много... Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти дневно.

А останалите, които нямаме нужда от Гинко билоба си спомняме че:

1. Първият кабинет франкенщайн между ПП, ДБ, БСП и ИТН падна, защото СЛАВИ ТРИФОНОВ си оттегли подкрепата. Тогава ПП купуваха депутати на ИТН за милиони - справка Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира.

2. Вторият кабинет изцяло от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, защото той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно събрание. Ако не я беше подал, можеше още да си е премиер, защото аз единствен в ГЕРБ исках да си ходи.

Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!

P.S. Денков, Борисов те избра за премиер, не те свали! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието", пише още Добрев.