Деми Мур си отряза косата

Новини
15:57 - 19 Октомври 2024
2252
Деми Мур си отряза косата

Деми Мур е известна с дългата си и лъскава коса, която с времето се превърна в нейна запазена марка. Но заради новата си роля,  успешната актриса смени драстично прическата си и обяви новия сериал "Landman", в който изпълнява една от главните роли.

Чрез ексклузивни снимки, които публикува в профила си в Instagram, Мур представи новата си дължина на косата. Никой не очакваше този ход, но феновете й са във възторг. Тя написа под снимката: „Запознайте се с Ками Милър“. Това е името на героинята, която ще играе в сериала, базиран на подкаста Boomtown, създаден от Крисчън Уолъс.

Премиерата на поредицата, чиито снимки приключиха преди по-малко от месец, е на 17 ноември. Два епизода ще бъдат пуснати в един и същи ден. След това ще се излъчва по един епизод всяка седмица до 12 януари 2025 г. Въпреки че малко се знае за този проект, той ще пренесе зрителите в света на нефтените платформи в Тексас. Фокусът е върху милиардерите, които чрез своите действия влияят върху промените в климата и върху икономиката.