Ден преди националния протест: България въстана срещу Боби М. (СНИМКИ)

Спорт
17:30 - 30 Март 2022
5305
Ден преди националния протест: България въстана срещу Боби М. (СНИМКИ)

Утре е големият ден за българският футбол. Очаква се феновете да бъдат по-обединени от всякога, а Борислав Михайлов най-сетне да сдаде поста доброволно. В 17:00 утре Околовръстното на София ще бъде блокирано от привържениците, които преди два дни опънаха палатков лагер пред централата на БФС в Бояна. 

Утре всичко ще стартира в 14:00, а крайните действия ще бъдат предприети три часа по-късно. 

Тази сутрин десетки български градове осъмнаха с плакати срещу Борислав Михайлов. 

Фенове на Черно море готвят протест срещу БФС, но в неделя. Протестното шествие ще стартира пред сградата на Община Варна и ще продължи към зоналния съвет на БФС - Варна.

На ключови места в града отново ще бъдат сложени транспаранти против Борислав Михайлов и БФС. С такива осъмна морската ни столица днес.

Протестните действие на НФК на Черно море ще продължат и на шампионатния мач в понеделник, когато на стадион "Тича" ще гостува тимът на Ботев Враца. 

Утре в протеста ще се включат отново ръководните органи на ЦСКА, както и още повече фенове на отбора. Разбира се, очакват се и привърженици на други клубове от страната, които не се страхуват да въстанат срещу корупцията и страха, пораждани с години от БФС.