Дениз Хайрула: Аз съм новото гадже на Григор

Новини
17:15 - 09 Октомври 2020
11270
Дениз Хайрула: Аз съм новото гадже на Григор

Традиционните серия от събития на Плеймейт за смели интелектуалци, които не се страхуват да се забавляват със смешни секси истории, събра фенове на Мъжката Библия, литературата и автентичния хумор в клуб в Стара Загора.

Три от топ моделите на Плейбой се качиха на сцената на заведението, за да разбият клишето и да докажат, че освен извънредни количества сексапил, плеймейтките имат завидно чувство за хумор, актьорски талант и … неочаквано отношение към литературата.

Актрисата Анна-Мария Чернева направи кратък очерк за „женските проблеми“ и сагата на единствения бозайник на света, който носи чорапогащник, прашки, кожен клин и обувки на висок ток. А историята и бе в състояние да събуди мечка от дълбок зимен сън и краят на летаргията да е придружен от крампи на коремните мускули, каквито вероятно и Шварценегер не е имал.

Историята на Дениз Хайрула я въвлече за кратко в ролята на обаятелната Никол Шерцингер.

„Здравейте, аз съм Дениз,  но според големият варненски писател Никола Крумов, аз съм певицата Никол и съм новото гадже на българския тенисист Григор" - така започна историята на Хайрула.

В четенето на забавните мръсни приказки се включиха още Натали Найденова, певицата Елена Брусарска, Тодор Дърлянов и Любен Дилов-син.