Депутат на Копейкин удря здраво: Мараджиев крал ток през вендинг машини

Имало 400 страници с доказателства за бруталната измама с автоматите в Стамболийски

Политика
12:00 - 25 Ноември 2022
5834
Депутат на Копейкин удря здраво: Мараджиев крал ток през вендинг машини

Депутатът от ПГ на "Възраждане" Стоян Таслаков хвърли бомба в ефира и разкри, че кметът на Стамболийски - задържан и освободен още вчера - Георги Мараджиев, е крал ток чрез вендинг автомати, поставени в града.

"Подал съм няколко сигнала за дейността на кмета на Стамболийски - до полицията и до прокуратурата. Преди няколко месеца разкрих, че фирма, близка до него, е поставила вендинг автомати без да се отчита консумацията на ток и без договор. Събрани са 400 страници с доказателства, става дума за 40-50 автомата", обяви сензационно народният избраник пред Нова телевизия. 

По думите му има и доста други сигнали от фирми, на които е длъжник. "Вземал е назаем и материали, с които да строи. Използват се средства от данъците, а не евросредства за негови цели. Не искам гражданите на Стамболийски да бъдат тормозени, за което имам сигнали. Той влиза в конфликти с тези, които не гласуват за него", смята той.

Според него кметът на Стамболийски има личен мотив срещу него. "Той не успя да влезе в мой имот, а от тротоара написаха протокол, че стълбите ми са незаконни. Винаги когато Мараджиев опитва да се скрие, вместо да говори за скъпите си придобивки, говори за роднините на хората в града", коментира Таслаков.