Депутат - простак си хвърли фаса в писоара (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Служители в парламента често откриват "чудеса" в нужниците на народните избраници

През ключалката
19:20 - 06 Декември 2019
7522
Депутат - простак си хвърли фаса в писоара (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

На покъртителна гледка се натъкна в една от тоалетните на Народното събрание репортер на Lupa.bg. В центъра на иначе добре почистеното пикало се мъдреше гордо изпушен до дъно фас от цигара, а краткото ни разследване доведе до заключението, че просташката проява вероятно е дело на някой народен избраник.

"Вярно е, че и журналисти и оператори ползват тази тоалетна на първия етаж, но сме намирали фасове в клозетите и мивките в часове, в които в парламента има само депутати и техни сътрудници", сподели ни щатен служител в НС, пожелал анонимност.

Други членове на администрацията потвърдиха, че най-немарливи в личната си хигиена са именно партийните представители. В дамският клозет положението било още по страшно, като редовно в тоалетните чинии се валяли дамски превръзки, остатъци от храна и макиаж.

На всичко отгоре мнозина народни представители дори не си правят труда да се измият, след като са посетили "Двете нули". "Законите в България наистина се творят с мръсни ръце. В буквалния смисъл", усмихват се в парламента.