Депутатът-педофил Даниел цъфна на протеста срещу бежанците (Снимки)

Александров от ГЕРБ не иска мигранти в родината си

Новини
19:45 - 12 Март 2024
4098
Депутатът-педофил Даниел цъфна на протеста срещу бежанците (Снимки)

Депутатът, посочен като педофил от главния прокурор Иван Гешев - Даниел Александров, се появи на протеста срещу бежанците, който се провежда в момента в столичния квартал "Овча купел", видя само Lupa.bg.

Даниел Александров

Припомняме, че Даниел Александров стана известен е това, че се е опитал да прелъсти 14-годишно момиче. Срещу него имаше подадена жалба за блудство с непълнолетно дете. Оплакването бе от родителите на момичето, които 3 дни по-късно оттеглиха жалбата, а Даниел се отказа от имунитета си.

Протестът е под надслов "Овча купел без страх и насилие". Протестът започна около 18:30 часа. Демонстрантите се събраха на паркинга на метростанция "Мизия".

Протестиращите имат четири основни искания. Това са изместване на бежанския център, засилено полицейско присъствие в района, вечерен час за мигрантите и поставяне на система за наблюдение в квартала.

Припомняме, че в последните дни имаше няколко случая на насилие в столицата с участието на мигранти. Един от тях бе масово сбиване в бежанския център в Овча купел. ГЕРВ-СДС поиска извънредно заседание на СОС във връзка със сигурността в София.

Снимки: Lupa.bg