Депутатка на Слави пак се намазни на ДБ и оплю ПП

Смятаме, че сме единствените, които успяваме да разговаряме с всички останали представители в НС, заяви Павела Митова

Политика
08:34 - 19 Юли 2024
1514
Депутатка на Слави пак се намазни на ДБ и оплю ПП

"Разликата между ПП и ДБ е осезаема. Ние няма как да ги разделим, но те могат да се разделят по желание. С едните може да се води разговор по конкретика и да се стигне до някакво общо заключение", това каза в предаването "Денят започва" депутатката от "Има такъв народ" Павела Митова. 

"Смятаме, че сме единствените, които успяваме да разговаряме с всички останали представители в НС. Смятам, че във всяка една сфера има политики, които могат да ни обединят", обясни тя. 

Митова уточни, че ще отправят покана към всички политически формации. "Смятаме, че ПП допуснаха грешката да поставят егото на преден план. Ще разговаряме и с първата политическа сила. Ще предложим на абсолютно всички едно и също нещо", уточни тя. 

"Във всяка една партия има качествени хора, които да реализират идеи. Трябва да се търси мнозинство за балансиран бюджет. Трябва да се борим и с фактора инфлация", смята Митова. 

"Всяка една партия трябва да знае, че няма как да реализира собствената си програма на 100%. Трябва да търсим нещата, които ни разбират, а не тези, които ни разделят", каза още тя.