Дерменджиев: Разклатиха ни, но сме силни

Играчите са спокойни, готови са за мача с Ботев, сигурен е треньорът на Левски

У нас
17:19 - 29 Март 2019
1471
Дерменджиев: Разклатиха ни, но сме силни

Напрежението около треньорския пост в Левски напоследък е разклатило отбора, призна наставникът Георги Дерменджиев. Въпреки това, по думите му, сините са силни и са готови за следващия мач в неделя вечерта срещу Ботев Пловдив.

„При всички случаи не е добре, когато се пишат и четат такива неща. Аз съм професионалист. Когато съм дошъл тук, съм приел идеята как ще се развива Левски. Клубът в момента е силен, отборът също е силен. След това, което се опитаха да направят може би има някакво разклащане. Все пак си мисля, че играчите са спокойни и в неделя ще излязат да изиграят добър мач”, заяви Дерменджиев за състоянието на отбора.

Левски приема Ботев Пловдив в първия кръг от плейофите на Първа лига. Двубоят е в неделя от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Футболистите работиха достатъчно по време на паузата в шампионата и ще бъдат свежи. Умишлено исках учебните игри да бъдат с юношеските формации. Доволен съм от тренировките и по моя преценка отборът се освежи. Ботев е отбор, който се опитва да играе футбол. И мисля, че ще се получи добър мач”, сподели треньорът на Левски.