Деси Атанасова: Когато хората страдат, се обръщат към Борисов

ГЕРБ не е предавал българските граждани, твърди депутатката

Актуални новини
10:44 - 17 Януари 2021
2705
Деси Атанасова: Когато хората страдат, се обръщат към Борисов

Неслучайно ГЕРБ има толкова изборни победи, защото когато има нужда, когато има необходимост, когато е трудно, когато хората страдат, те се обръщат към Борисов. Това каза в интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Трябва ли да коментирам всички случаи, в които той лично се е намесвал, включително и за чисто житейски драми от всякакъв вид и род. Дали ще има четвърти мандат за ГЕРБ, зависи изцяло и единствено от волята на българските граждани. За нас винаги е била най-важна коалицията с българските граждани. След това винаги когато получим тяхното доверие, сме обмисляли кое е важно и ценно за държавата, в кой момент и как да постъпим. Неведнъж сме доказали, че за нас властта не е самоцел. Знаете, че два пъти Борисов е подавал оставка“, допълни тя.

По думите на Десислава Атанасова до момента ГЕРБ не са предали доверието на своите избиратели.

„В последния си мандат, включително сме изпълнили коалиционното си споразумение, което е заедно с нашите коалиционни партньори, подписано след избори, в почти пълен обем. През оставащите няколко месеца до парламентарните избори се надявам, че в пълен обем ще изпълним ангажимента си към хората. Когато говорим за избори не е важна технологията на провеждане на самите избори , най-важно е доверието. Българският народ е мъдър и прагматичен. Винаги залага на този, на който има доверие, посочи тя.