Деси Радева благодари на дизайнерката си

Първата дама признателна на Невена Николова за роклите, с които блесна в Япония

Топ
18:40 - 25 Октомври 2019
4626
Деси Радева благодари на дизайнерката си

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева благодари в социалните мрежи на дизайнерката Невена Николова. Тя изработи роклите, с които Първата дама бе на интронизацията на японския император Нарухито и на приема след нея.

Освен двете облекла, Невена се е погрижила и за цялостната визия на жената до Румен Радев. Тя е избрала прическите, бижутата и аксесоарите към роклите.

"Благодаря ти, Невена!", написа Десислава Радева във фейсбук и сподели две снимки от звездните събития. Дизайнерката също сподели поста й на стената си в социалната мрежа.

Президентската двойка беше част от официалните гости на интронизацията на японския император Нарухито, която се проведе на 22 октомври. На нея Десислава Радева бе облечена с копринен тоалет в цвят глетчер, изработен за няколко месеца. За приема след интронизацията Радева бе с рокля от копринена тафта в сложен цвят от кобалтово синьо и мед, покрита с метри фин тюл в кралско синьо.


Николова облича съпругата на президента Румен Радев за почти всичките им официални визити извън страната. Преди време британският “Телеграф” сложи името на българската дизайнерка наравно с гиганти като “Шанел”, “Кристиан Диор”, “Армани”, “Алекзандър Маккуин”. А с нейни тоалети се появяват световни звезди като Никол Шерцингер, Ел Макферсън, Елизабет Хърли.

Дизайнерката Невена Николова, на която се доверява Деси Радева