Деси Радева сочи с пръст президента: Той ме бие! (ВИДЕО)

Репликата бе изпусната на официалната церемония по откриването на летния сезон в Несебър

Актуални новини
11:15 - 21 Май 2024
16824
Деси Радева сочи с пръст президента: Той ме бие! (ВИДЕО)

Жертва на домашно насилие ли е президентшата Десислава Радева или произнесената от нея реплика на публично място, пред камерите на журналистите, е част от характерното й чувство за хумор? Ясно се чува, че Радева произнася: „Той ме бие“, съзаклятнически, в ухото на Христина Апостолова, но е достатъчно силно, за да бъде уловено от микрофона на репортерите. 

Това стана при посрещането на президентската двойка в най-важната част от официалната церемония по откриването на летния сезон в Несебър в петък привечер, пише Флагман. Голяма част от държавния елит бе дошъл на морския бряг, сред гостите имаше и представители на дипломатическия корпус у нас.

Вижда се как след Радев Десислава Радева се ръкува с министъра на туризма Евтим Милошев, след което пристъпва към Христина Апостолова – жена му, и се оплаква от мъжа си, сочейки ясно с пръст гърба му. 

Радева бе с феерична прическа, а облеклото й бе съвременен италиански шик, успешен смарт кежуал. Първата дама се чувстваше в собствената си кожа и плуваше в свои води, защото веднага след това с възхищение отчете фамозния костюм, в който буквално грееше бившата министърка на туризма Марияна Николова: „Много добро лила!“. Николова я поправя: „Люляково“. 

Появата на Николова на първа линия сред официалните лица за истинските браншовици не е случайно. Очаква се в бъдещето редовно правителство тя да намери достоен пост, тъй като се ползва с уважението им. 

Христина Апостолова е близка приятелка на Деси Радева. Тя е едно от основните лица на „Българската Коледа“ – благотворителната президентска инициатива за деца в неравностойно положение, където Милошев е продуцент, а тя – сценарист. 

Апостолова неизменно следва съпруга си навсякъде, откакто е министър, била е забелязана в Слънчев бряг дори и на официалната закуска с дипломатическия корпус, където на роднини на министри не се гледа с добро око.