Деси Слава като клоун на гей парада

Нещо за четене
17:57 - 14 Юни 2021
9161
Деси Слава като клоун на гей парада

Деси Слава бе една от главните звезди в музикалната програма на София Прайд 2021. Чалага дивата зарадва публиката на събитието, което се проведе на 12 юни. Lupa.bg забеляза, че чаровната певица се бе опитала да подражава на своята колежка Галена, която бе лице на гей парада миналата година. Напъните на Деси за оригиналност не се увенчаха с успех, а по-скоро стана за смях.

Деси бе прекалила с кича

Блондинката бе избрала крайно неподходящо облекло за изявата си и приличаше на клоун с шарените си дрехи. Отделно одеждите й не бяха подходящи и за закръглената й фигура, да гледката бе съвсем комична.

Миналата година Галена бе шарена, но в рамките на добрия вкус

„Аз винаги разглеждам хората като душевност. Никога не ме е интересувало с каква сексуална ориентация са или дали са от малцинство. Щастлива съм, че имам възможността да подкрепя тази общност на този специален ден за тях. Всеки човек има правото да се забавлява, да съществува и да покаже същността си. Когато един индивид заяви себе си, той е по-способен да се разгърне в живота и да бъде по-щастлив“ – заяви преди изявата Деси.

„За мен да пея за любов е нещо нормално. Любовта е най-силната движеща сила в този живот. Не е случайно, че това е може би най-широката тема в творчеството на много изпълнители. Смятам, че през 21-ви век хората би трябвало да са претърпели по-голямо осъзнаване и това нещо да не бъде проблем за тях. На мен ми става мъчно за мразещите, защото тази омраза им вреди и на самите тях. Пречи им да се развиват и да бъдат щастливи. Ако някой човек храни омраза в живота си, това означава, че вероятно е травмиран и не е научен да обича, а да обичаш и да си обичан е най-хубавата емоция в този живот. Затова бих им казала единствено: “Отворете умовете и сърцата си. Не бъдете тесногръди и не живейте във времената от миналото” – споделя обичаната изпълнителка.