Деси Слава става баба на 45 години

Фолк певицата очаква внучка през март

Новини
11:20 - 03 Март 2024
7288
Деси Слава става баба на 45 години

Фолк звездата Деси Слава ще стане баба само на 45 години. Преди дни певицата разкри, че бебето трябва да се появи съвсем скоро - в края на март, ще бъде момиченце и не изключва то да бъде кръстено на нея, пише Труд.

Самата певица стана майка за втори път само преди шест години, което означава, че чичото и племенничката му няма да имат особено голяма разлика във възрастта.

Десислава призна, че е мечтаела второто дете да е момиче, но  се е родил втори син. Тогава изпълнителната на “Мъжете всичко искат” се помолила на Бог поне да я дари с внучка и ето, че щастливото събитие предстои. Тя пресметна, че бебето ще бъде зодия Овен.

“Досега не сме имали представители на тази зодия в семейството, ще видим как е с тези рога. Когато разбрах, че второто ми дете ще е от мъжки пол, признавам си, че бях малко разочарована, защото всяка една майка, която вече си има син, иска да има и дъщеря. Тогава си казах: “Боже, поне внучка ми дай, след като имам двама сина!”, сподели Деси Слава за “Веселина”. Първородният син на певицата - Майки, който е на 22 години сам сподели с последователите си, че ще става баща, като публикува кадри с бременната си приятелка Анжела.

Въпреки че се появиха различни слухове за неразбирателство между певицата и избраницата на сина ѝ, наскоро Анжела разкри, че двете са в страхотни отношения. Тя беше категорична, че има най-прекрасната свекърва - “тя ще е баба само на внучката, но за обществото си остава Деси Слава”, побърза да уточни Анжела.