Деси Стоянова напусна Би Ти Ви със смях и сълзи (СНИМКИ+ВИДЕО)

Водещата призна на екранния си партньор Сашо Кадиев, че в началото много му се е дразнила

Изповеди
16:30 - 26 Юли 2024
3889
Деси Стоянова напусна Би Ти Ви със смях и сълзи (СНИМКИ+ВИДЕО)

Със сълзи в очите, но и с много смях телевизионната водеща Деси Стоянова се сбогува със зрителите в последното издание за този сезон на предаването "Преди обед" по Би Ти Ви, като отново беше в тандем с дългогодишния си партньор Сашо Кадиев. Тя обяви, че си тръгва по собствено желание и се насочва към обученията по презентационни и медийни умения, с които се занимава от няколко години. Последният ефир на Деси Стоянова започна със сълзи, след това по време на предаването тя на няколко пъти се просълзяваше, а последните й минути като водеща на "Преди обед" завършиха с усмивки, много смях и искрени прегръдки.

През последната година Деси Стоянова премина през огромен личен шок, тъй като загуби съпруга си Велислав Русев, който е и баща на двете й деца. Връщането към този трагичен момент от живота й разплака журналистката и тя помоли Сашо да я не нарича "вдовица", тъй като за нея мъжът й продължава да е жив в съзнанието й. Кадиев, който седеше срещу екранната си партньорка, докато я интервюираше, дори седна до нея на диванчето, за да я утеши.

"Човек истински започва да оценява нещо, когато го загуби. Беше трудно, но ключовото е кои са хората до теб и дали имаш предпазна мрежа. Аз имах и тя ме спаси. Надявам се да бъда опора на моите момчета", сподели водещата.

"Старая се децата ми да имат нормално детство, да не са обременени от моята популярност. С желание се опитвам да балансирам работата с личния живот. Това е задължително, когато истински искаш нещо, намираш начин", добави тя.

Много варианти се завъртяха около решението на Стоянова да се оттегли от медията. Въпросите от щекотливи и по-любопитни не спираха да се въртят в публичното пространство, на които водещата отговори сама.

По думите й тя се оттегля, за да се отдаде на занимание, което е вършела паралелно с години. И това е обучения по презентационни и медийни умения.

Деси Стоянова и Сашо Кадиев се върнаха назад във времето, съвсем в началото си на малкия екран. "Много ме дразнеше. И двамата имаме мнение и често ни се сблъскваха гледните точки", каза Стоянова. "Бях скептично настроена, че ще сме добър тандем. Но дадох шанс", откровена бе водещата на "Преди обед".

„12 години бях на екран и сега затварям тази страница по собствено желание. Научих са да отстоявам себе си, станах по-търпелива и смела, без да се влияя от чуждото токсично мнение.

Решението ми не бе лесно, нито спонтанно. Обмислях го дълго време и сега усетих, че времето е дошло. Но съм истински благодарна на Би Ти Ви, която ми даде много“, заяви насълзена Деси Стоянова.

"Жестоко се забавлявахме, но бях заложник на перфекционизма. А сега до голяма степен мога да кажа, че той е инструмент в моите ръце. В началото на предаването бях свръхсамокритична. Давам си сметка, че със сигурност вече мога да кажа, че съм по-търпелива и смела.

Не се влияя от чуждото токсично мнение. Всичките ефири, през които сме минали, ме карат да си мисля, че тези 12 години означават много. За мен беше чест и огромно удоволствие", заяви Деси Стоянова.

В последното издание на "Преди обед" за този сезон бяха показани кадри на Деси и Сашо през годините. А на финала на предаването екипът влезе в студиото с огромен букет цветя, който й бе връчен от Александър Кадиев. За Деси имаше и специална торта и баница.

Ето какво каза Деси Стоянова на финала на 12-годишната си работа като водещ на "Преди обед":

Най-добрите моменти на Деси Стоянова в "Преди обед":