Деси Тенекеджиева с гигантското дилдо

Джийсън Брад Люйс може да бъде обявен за майстор на провокацията

През ключалката
13:45 - 21 Януари 2020
5892
Деси Тенекеджиева с гигантското дилдо

За майстор на голямата провокация може да бъде обявен Джийсън Брад Люйс. Трябва да му се признае една победа – успя да привлече и задържи вниманието върху себе си цяла седмица, както и да накара цял един народ да обсъжда изцепките му в "Черешката на тортата".

След като във вторник участникът в готварското предаване разбуни духовете със снимка, на която пред него, Жана Бергендорф, Фънки и Коцето невинно се кипрят две дебели кокаиноподобни линии, гръмна чутовен скандал, който обиколи родното интернет пространство.

И ако до скоро никой не се сещаше за Деси Тенекеджиев, то вече всеки невръстен интернет потребител я познава както нея, така и най-интимните й тайни, и то пак благодарение на Джийсън.

Вчера той отново сподели снимка от снимачния процес на предаването. Този път на кадрото са само двамата с Деси надвесили глави над лаптоп. Няма линии, няма нищо подозрително. Но всичко това е на пръв поглед, пише lifeonline.bg. 

На снимката, която изчезна бързо и бе заменена от отрязан кадър, на заден план се кипри гигантско розово дилдо поставено на скрина в дневната на Константин, където е щракнато фотото.

Първосигнално всеки човек ще се зачуди какво прави това нещо там, после фантазията му ще се развихри, а майки активистки веднага ще „сезират“ комисията за етика на Фейсбук. Снимката „живя“ малко на стената на Джийсън, но достатъчно за да я лайкнат хиляди….

По-внимателно вглеждане дава съмнения за идентичността на въпросния инструмент на удоволствието, немарливо захвърлен зад кадър. Както и първоначалните скандални снимки с кокаина и тази най-вероятно е плод на монтаж и хитра идея за ексклузивен пиар.

Макар и снимката да бе премахната бързичко, то тя остана запечатана в съзнанието на много потребители.