Десислава Иванчева: Петко Дюлгеров е получил инфаркт!

Посредникът за подкупа на кметицата на "Младост" е в тежко състояние в болница

Актуални новини
13:32 - 12 Юни 2019 (обновена)
4309
Десислава Иванчева: Петко Дюлгеров е получил инфаркт!

Петко Дюлгеров, който първоначално свидетества срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова, а после се отказа от показанията си по процеса срещу двете дами и заяви, че те са дадени под натиск от КПКОНПИ, е получил инфаркт. Това научихме от свои източници. 

Информацията бе потвърдена и от личната страница във фейсбук на бившата кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева. Ето какво пише тя дословно: 

"В момента Дюлгеров е в тежко състояние в болница и лекарите споделят, че е слабо контактен и едва говори. Спомняме си случая с Мишо Бирата. И се питаме дали когато се откажеш от показания, спуснати от прокуратурата и КПКОНПИ, получаваш инфаркт. Защитата на Дюлгеров се очаква утре да му иска отмяна на домашния арест".

След като Дюлгеров бе арестуван като посредник за предаването на подкупа на Иванчева, го връхлетяха куп неприятности от всевъзможен характер. Той дори бе напуснат от жена си. Според наши източници в последните месеци Дюлгеров бил с постоянно високо кръвно и се оплаквал от обща отпадналост.