Десислава Радева се яви пред кралицата като Снежанка (СНИМКИ)

Бяло палто и дантелена рокля избра първата дама, Мелания Тръмп впечатли с лилаво-жълт меланж

Свят
09:23 - 04 Декември 2019
108853
Десислава Радева се яви пред кралицата като Снежанка (СНИМКИ)

Пременена като истинска Снежанка се появи съпругата на президента Румен Радев Десислава на приема при британската кралица Елизабет II по повод срещата на върха на страните-членки на НАТО в английската столица.

Първата дама заложи на чисто бяло пухкаво палто, а под него избра да носи дантелена рокля. Съчетанието отново е с обувки на нисък ток, тъй като Радева е едра дама и ако сложи стилето, ще прехвърли ръста на съпруга си. Най-вероятно облеклото й отново е дело на любимата й дизайнерка Невена Николова. По-късно пък се появи снимка и как първата дама закичва голямата елха на Даунинг Стрийт 10 с топка с български шевици. 

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп Мелания отново прикова всички погледи към себе си. Този път тя бе смела в решението си за тоалета при кралицата, като блесна в лилаво-жълт меланж.

Необичайната комбинация се оказа особено успешна. Мелания украси безупречния си силует с лилава рокля и показа глезен във висок ток в същия цвят, а връхната й дреха бе в топло жълто. Папараците не спряха да я снимат през цялото време, за завист на много други съпруги на държавни глави и премиери преди същинската лидерска среща на Алианса.