Деян Донков за раздялата с Радина: Някои хора ги погребваме приживе

Моето представление "Любовникът" не е починало, спрял съм се на няколко актриси, разкри актьорът

Нещо за четене
13:14 - 10 Септември 2024
4254
Деян Донков за раздялата с Радина: Някои хора ги погребваме приживе

"Някои хора почиват, едни физически, други духовно, или ние ги погребваме приживе." Това каза актьорът Деян Донков за раздялата си с Радина Кърджилова.

Както е известно, от няколко месеца секссимволът на родните кино и театър е разделен с вече бившата си половинка Радина Кърджилова. С колежката си имаха бурна връзка, която приключи след близо 13 г. Плод на любовта им са двете момчета - Христо и Йоан. След раздялата двете деца постоянно се редуват - няколко дни при мама, няколко дни при тате.

Динката и Радина имаха и общ спектакъл, но след краха на връзката им вече няма да го играят заедно. Деян остава в главната роля на "Любовникът". Вместо Радина Кърджилова пък ще влезе друга актриса. Името й засега остава мистерия.

"Ще играем "Любовникът". Не знаем как, ще видим. Моето представление не е починало. Така че всичко е точно. Спрял съм се на няколко актриси", сподели театралната звезда пред "България днес". 

Донков също обясни, че постановката му щяла да бъде по-пикантна от преди.

"Този път спектакълът ще е с червена точка 16+! Ще става сериозно. Още не е постигнал своя максимум. Името не е изцедено", категоричен е Донков.

Лятото, а и раздялата с Радина явно се отразяват доста добре на популярната звезда. Актьорът прекара няколко дни на палатка със синовете си. По-късно ги разходи с малък самолет, с който да разгледат красивата природа отвисоко.

"Влизам в порноиндустрията", бъзика се Донков и добавя: "Шегата настрана, сега репетирам в Бургас с един украински режисьор в една много приятна компания от пет жени. Има перспективата да стават повече", разкри Донков.

Популярният актьор призна, че си взима кратка почивка от Народния театър след турболентното лято, което имаше. Именно в средата на годината стана ясно, че с Радина окончателно са се разделили. Защо се стигна до краха на връзката на една от най-одумваните двойки обаче си остава мистерия. И нито Донков, нито Радина споделят истинската причина. Поради натрупаното напрежение и да презареди батериите от предходните изтощителни сезони Динката ще ограничи доста изявите си в Народния.

Откакто е свободен мъж, Донков се наслаждава на ухажвания от много девойки.

"Много е забавно за момента. Сега сме още в началото", добави възкръсналият се Дон Жуан.

Говорейки за историческия френски ухажор, Донков разкри, че прави моноспектакъл, в който играе ролята на легендарния сваляч.

"В момента работим за един моноспектакъл, пиеса на Недялко Славов, "Последното бягство на Дон Жуан". В комедийния жанр съм се ориентирал", разкри за новите си перспективи Донков и допълни: "Дон Жуан също ще го режисирам аз. На другите нямам доверие вече. Останал съм недоверчив. Само ме използват и ме изхвърлят", огорчено вметна актьорът.

В същото време Радина също не се е отказала от театралните си проекти. Актрисата играе на пълни обороти в Народния театър, където ще я гледаме и тази година в редица хитови постановки. Дали случайно или не, но след раздялата, при която Донков обяви, че дори с красотата се свиква, имайки предвид половинката си, в последните месеци Радина си пуска страхотни снимки, на които изглежда наистина много добре.

"Забавлявайки се на живота", написа под един от последните фотоси актрисата, явно искайки да покаже, че се чувства добре и след раздялата с Донков. 

Непреодолими различия и зачестили конфликти е истинската причина за раздялата на звездната двойка. Двамата нямаха брак, но съжителството им е скрепено с две деца - Христо и Йоан. Деян има и още едно дете - от актрисата Анастасия Ингилизова - Деян, но той не живее с тях.

"Няма трети човек между Радина и Деян. Ние с нея не обсъждаме живота й, но да, те от началото на годината не са двойка. Непреодолими са различията им на този етап. Не мога друго да кажа, това знам", обясни бащата на Радина - художникът Христо Кърджилов.

За раздялата между двамата актьори се говореше от известно време, но нямаше категорични доказателства за това. Освен снимките на двамата в социалните мрежи, на които внезапно и Радина, и Деян почваха да се появяват сами. Малко допреди това двамата не спираха да си пускат общи кадри. Официалната версия защо не са заедно бе, че актьорите имат ангажименти на различни места по едно и също време. Оказа се, че това не е точно така, и в крайна сметка Деян Донков потвърди за раздялата.