Диамантен бос предупреди Том Круз, че руското му изкушение Елсина ще му излезе скъпо

За 11 години брак Дмитрий Цветков похарчил 12 милиона лири за дрехи и чанти на жена си, а след това платил 150 милиона за развод

Изповеди
17:03 - 15 Декември 2023
11550
Диамантен бос предупреди Том Круз, че руското му изкушение Елсина ще му излезе скъпо

Руският диамантен магнат Дмитрий Цветков предупреди Том Круз чрез британски медии, че флиртът му с 36-годишната Елсина Хайрова ще му излезе солено. 

Звездата от "Мисията невъзможна" и красавицата дъщеря на руски депутат и екс съпруга на олигарх бяха забелязани на парти в Лондон в събота и близки до Круз споделят, че този път актьорът е влюбен. 

Цветков обаче посъветва Том Круз да "държи портфейла си широко отворен", защото дамата има "скъпи и луксозни вкусове". Олигархът се аргументира, че за 11 години брак той е похарчил 10 млн. паунда за дрехи и още поне 2 млн. за чанти. 

Руският диамантен магнат Дмитрий Цветков избяга от Русия във Великобритания

Днес 43-годишният олигарх, натрупал богатството си от добив на диаманти казва, че се радва, че тя е срещнала любовта и й желае всичко най-добре. Магнатът, който живее във Великобритания и е избягал от Русия, уточни, че тригодишната му битка да получи развод му е струвала 150 милиона британски лири.

Бившата манекенка, която е британска гражданка, споделяше с Цветков имот за 22 милиона британски лири в Обединеното кралство, както и къщи в Лондон на стойност 18 милиона лири. Двойката също притежаваше имоти в Дубай и в Кипър. Заедно с колекциите си от коли, бижута и произведения на изкуството на стойност милиони лири.

След развода Елсина Хайрова взе част от имотите на Дмитрий Цветков, разпръстрани по целия свят

Разводът на Хайрова пълнеше страниците на жълтата преса няколко години. Руската красавица дори беше обвинена, че е укрила значителни активи от бившия си съпруг.

Включително колекцията й от чанти за милион лири. Красавицата бе осъдена да плати 117 000 лири, които дължеше на компанията, която инсталира фонтани в дома й в Съри. Тогава защитата на светската дама посочи, че нейният бивш съпруг е в „списъка на най-издирваните от Кремъл“.

Том Круз не е свързван публично с никоя жена след развода с третата му съпруга Кейти Холмс преди 15 години. Въпреки че наскоро се говореше, че се среща с Шакира, както и с колежката си от “Мисията невъзможна” Хейли Атуел.