Диана Дамянова: Най-ярките изяви на Радев са новогодишните приветствия

Речта на президента е обърната към 20% от населението, вдъхновено от крясъците на Копейкин, написа пиарката

Коментар
15:09 - 14 Юли 2023
6302
Диана Дамянова: Най-ярките изяви на Радев са новогодишните приветствия

Бившата пиарка на "Промяната" Диана Дамянова се разгневи от изявленията на Румен Радев от събора в Рожен за войната в Украйна. По този повод тя пусна саркастичен пост на профила си във фейсбук. 

Ето какво написа имиджмейкърката:   

Причиних си го /по гешев/! Прочетох дума по дума речта на Радев.

Първо трябва да кажа, че нямам нищо против всеки български гражданин, пък бил той и президент, да си изразява патриотизма под всякаква приемлива форма. Добре е това да не става чрез полузаконно строителство и милион български пари, но това са подробности.

Също отдавна казвам, че президентът Радев трябва да се върне в изпълнение на своите конституционни задължения, най-яркото от които е четенето на навогодишното приветствие по телевизора.

В този смисъл приемам безрезервно, че откриването на пилони с или без знамена на тях, напълно съответство на заложените в Конституцията на РБ президентски права. А сега за речта.

Тя не се отнася до мен. Всички ние, безродниците, сме изключени от обсега на посланията.
Тази псевдопатриотарска-нациналсоциалистическа-квазипацифистка-антиевропейска-рашископодобна и емоционално приповдигната реч не е обърната към нас-безродниците, въпреки че ни заклеймява.

Тя е обърната към тези десетина до двадесет процента от населението, които нямат други изтоници на информация, освен кресливите нацистки крясъци на Копейкин, социално-демагогските „бикти“ на Корнела, патриотарско-надрусаните изявления на Гешев и литературните шедьоври на Радев.

Много „индианец“ се бори да бъде морален изразител на хората с ниски чела, както и на тези, с руски знамена на профилите /внимание голяма част от тях не са действителни хора, а обикновени тролове/.

Та в тази ниша иска да се напъха и да доминира в нея т.н. президент на всички българи.
Защото мандатите текат, политическото му бъдеще остава неясно, финансирането на мислите му, обаче е ясно и там, в тази ниша ще трябва да се позиционира.
Разбира се за България би било много добре, ако цялата тази финансирана през руското посолство пасмина се събере в един общ националкакъвтоидае блок, но това едва ли ще стане.
Радев вижда своето и на гълабаника бъдеще в създаване на именно това политическо чудо, за целите на което, ние сме безродници.

Но, докато се случи този националкакъвтоидае политически проект, този човек остава български президент. И главен военнокомандващ! И опасността, в слуай че страната бъде нападната от вражеска държава, той да заяви : „България НЕ настоява да води тази война“ остава.
И да призове хората с ниски чела да посрещнат с хляб и сол завоевателя.
Не е ново, случвало се е!