Диана Дамянова събира PR-и за Петков-Василев

Политика
13:54 - 29 Септември 2021
11663
Диана Дамянова събира PR-и за Петков-Василев

Пиар експертът Диана Дамянова, която през години е работила за бизнесмени от калибъра на Валентин Златев и Иво Прокопиев, се е заела да търси доброволци за пиар отдела на новата партия „Продължаваме промяната” на Кирил Петков и Асен Василев, разкри Lupa.bg.

Дамянова, която е отявлен критик на правителството на Бойко Борисов, сама обяви начинанието с пост във фейсбук:

„Търся колега с пр опит, който да ми помага на мен, която помагам на Продължаваме промяната",  през следващите 46 дни. Естествено всеотдайно и безвъзмездно, както работят всички за тази кампания.

Ако се намери такъв ентусиаст сред моите приятели тук, моля на лични”, завършва постът й.

Наскоро Дамянова обяви, че помага на Василев и Петков, но като частно лице и без да взима пари за работата си. Рекламната агенция, която оглавявала преди време пък нямала нищо общо с техния проект. Тези, които я познавали, знаели, че е отдадена единствено на професионалния спорт по бридж.

В последните години обиколила света три пъти, като по тази линия познавала и майката на Даниел Лорер от „Продължаваме промяната”, която била много добър професионален бриджьор.

„По тази линия го препоръчах на Асен Василев, с когото се познаваме от години. Искам да подчертая, че моите ангажименти към новия проект са изцяло в лично качество, без заплащане и без официално обвързване. Само на доброволни начала”, твърди Диана Дамянова.